21/09/2021 21/09/2021 O Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αθηνών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821 και κατόπιν της πρόσφατης αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, για την αναγνώριση του Αγίου Νικήτα του Γότθου, ως προστάτη των Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών, τίμησε τον μεγαλομάρτυρα Άγιο, με απλότητα και σεβασμό στα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, με Θεία...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 11:16

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αθήνας τίμησαν τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αθήνας τίμησαν τον Προστάτη τους

O Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αθηνών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821 και κατόπιν της πρόσφατης αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, για την αναγνώριση του Αγίου Νικήτα του Γότθου, ως προστάτη των Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών, τίμησε τον μεγαλομάρτυρα Άγιο, με απλότητα και σεβασμό στα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, με Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/9/2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Πολυγώνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, ο γενικός γραμματέας δημοσίας τάξεως και πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντ/γος ε.α. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβερνήσεως, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, ΣΧΗΣ (ΠΖ) Κωνσταντίνος Παπακωσταντής, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής, κ.κ. Γεώργιος Δημόπουλος, του κεντρικού τομέα Αθηνών και Γεώργιος Βλάχος, του τομέα ανάπτυξης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Αθηναίων, αντιδήμαρχος Ευγένιος Κολλάτος, ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών και επίτιμος πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, κ. Γρηγόριος Κωσταράς, ο αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης, ο εκπρόσωπος του συνδέσμου αποστράτων αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων, έφεδρος ΥΠΛΧΟΣ Ηλίας Παρθένιος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Πυροβολικού Εφεδρος Τγ/χης Ιωάννης Ξεριζώτης μέλη και φίλοι του ΣΕΑΝ Αθηνών.

Τη δοξολογία ακολούθησε αρτοκλασία, υπέρ υγείας των εφέδρων αξιωματικών, των διοικήσεων της ΑΠΟΕΑ και των ΣΕΑΝ όλης της χώρας και της Κύπρου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών αυτών.

Τους παρισταμένους ευχαρίστησε ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Αθηνών, Αυγέρης Αυγερινός, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών, κ. Γρηγόριος Κωσταράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων