03/03/2020 03/03/2020 «Yunanistan’a insanlık dersi…». Σε μετάφραση: «Μάθημα ανθρωπιάς προς την Ελλάδα…», και, μάλιστα, με τρία αποσιωπητικά, τα οποία υπονοούν την επίκαιρη κατάσταση στα σύνορα του Έβρου και την άρνηση της Ελλάδος να ανοίξει τα σύνορα της, επιχειρούν, σήμερα, 3 Μαρτίου 2020, ορισμένα από τα κορυφαία τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη την τουρκική Hürriyet και κατόπιν το...
03 Μαρτίου, 2020 - 19:05

Οι Γενοκτόνοι σε “μάθημα ανθρωπιάς” προς την Ελλάδα

Διαδώστε:
Οι Γενοκτόνοι σε “μάθημα ανθρωπιάς” προς την Ελλάδα

«Yunanistan’a insanlık dersi…». Σε μετάφραση: «Μάθημα ανθρωπιάς προς την Ελλάδα…», και, μάλιστα, με τρία αποσιωπητικά, τα οποία υπονοούν την επίκαιρη κατάσταση στα σύνορα του Έβρου και την άρνηση της Ελλάδος να ανοίξει τα σύνορα της, επιχειρούν, σήμερα, 3 Μαρτίου 2020, ορισμένα από τα κορυφαία τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη την τουρκική Hürriyet και κατόπιν το CNN Türk να αναδημοσιεύει το εκ του πονηρού, διαδικτυακό «μάθημα ανθρωπιάς».

 

 

Αντικείμενο του «ειδησεογραφικού – διαδικτυακού μαθήματος», η πριν από 78 έτη φιλοξενία μερικών εκατοντάδων Ελλήνων προσφύγων στη Συρία, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου, καταπώς αναφέρει το σημερινό από Τούρκων διδασκάλων «μάθημα», η Συρία παρείχε ρούχα και διαμονή σε καταυλισμούς στο Χαλέπι, αν και, όπως όλοι γνωρίζουμε, διατηρούνται σοβαρότατες ενστάσεις για το κατά πόσον οι συγκεντρωμένοι στον Έβρο, κατ΄αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι Σύριοι ή Αφγανοί ή Ιρανοί ή Πακιστανοί, ή οποιασδήποτε άλλης υπηκοότητας.

 

 

Εύλογο είναι το ερώτημα, προς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, εάν και κατά πόσον, σε επόμενα διαδικτυακά «μαθήματα ανθρωπιάς», θα φιλοξενήσουν την ολοσχερή καταστροφή και στάχτη της Σμύρνης, όπου, ευρέθησαν Ελληνίδες κόρες να βιάζονται, σπίτια Ελλήνων να καίγονται και να καταληστεύονται μέχρι και του σκελετού των δοκαριών τους, αλλά, επίσης, ερωτούμε, αν θα βρεθεί χώρος «μαθήματος ανθρωπιάς» για την πρωτοφανή σε λεπτομέρειες απανθρωπιάς, Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ή, και, την επί αιώνες, βασανιστική, εριστική πολιορκία και εξάντληση έως αφανισμού του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Επιμέλεια: Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων