30/01/2020 30/01/2020 Η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Αδελφότητος των Οφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «Απόστολος Μάρκος» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου το βράδυ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, στην Άνω Κυψέλη. Οι αδελφότητα αριθμεί περισσότερα από 100 άτομα. Πρόκειται για επιφανή πρόσωπα της Ελληνικής κοινωνίας από όλη την...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 21:59

Οι Οφφικιάλιοι στηρίζουν το έργο του Πατρ. Αλεξανδρείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι Οφφικιάλιοι στηρίζουν το έργο του Πατρ. Αλεξανδρείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Αδελφότητος των Οφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «Απόστολος Μάρκος» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου το βράδυ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, στην Άνω Κυψέλη.

Οι αδελφότητα αριθμεί περισσότερα από 100 άτομα. Πρόκειται για επιφανή πρόσωπα της Ελληνικής κοινωνίας από όλη την Ελλάδα που στηρίζουν το Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας το οποίο επιτελεί πολύπλευρο έργο.

Στην κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μίλησε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο έτος το οποίο ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος αφιέρωσε στον Άγιο Νεκτάριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την κοίμηση του.

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Ζαΐμης

Επιμέλεια Βίντεο: Δημήτρης Φανός

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων