12/07/2020 12/07/2020 Για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης όπου τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Είμαστε όλοι προσωρινοί στο πέρασμα της ιστορίας” ενώ στη συνέχει σημείωσε “οι όποιες δικαστικές ή πολιτικές αποφάσεις είναι, εν τέλει, πολύ μικρές και εφήμερες μπροστά στην ιστορία της Αγίας...
12 Ιουλίου, 2020 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 12:26

“Οι όποιες αποφάσεις είναι μικρές και εφήμερες μπροστά στην Αγία Σοφία”

Διαδώστε:
“Οι όποιες αποφάσεις είναι μικρές και εφήμερες μπροστά στην Αγία Σοφία”

Για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Αθηνών κ. Κώστας Μπακογιάννης όπου τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Είμαστε όλοι προσωρινοί στο πέρασμα της ιστορίας” ενώ στη συνέχει σημείωσε “οι όποιες δικαστικές ή πολιτικές αποφάσεις είναι, εν τέλει, πολύ μικρές και εφήμερες μπροστά στην ιστορία της Αγίας Σοφίας”. 

Μάλιστα ο δήμαρχος Αθηνών ανακοίνωσε ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εισηγηθεί την έκδοση ψηφίσματος ώστε να στείλει ο δήμος το δικό του μήνυμα.

Δείτε την ανάρτησή του:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων