16/04/2020 16/04/2020 Το δικό του μήνυμα για το φετινό, ιδιαίτερο μήνυμα λόγω των περιστάσεων, έστειλε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς της Κύπρου στο προσωπικό του.  Παράλληλα, τονίζει πως η “σκέψη και οι προσευχές μας είναι με τους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους ή που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του νέου κορωνοϊού”. “Καθώς εισερχόμαστε με κατάνυξη και...
16 Απριλίου, 2020 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 15:38

Οι προσευχές του ΓΕΕΦ για αυτούς που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του κορωνοϊού

Διαδώστε:
Οι προσευχές του ΓΕΕΦ για αυτούς που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του κορωνοϊού

Το δικό του μήνυμα για το φετινό, ιδιαίτερο μήνυμα λόγω των περιστάσεων, έστειλε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς της Κύπρου στο προσωπικό του. 

Παράλληλα, τονίζει πως η “σκέψη και οι προσευχές μας είναι με τους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους ή που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του νέου κορωνοϊού”.

“Καθώς εισερχόμαστε με κατάνυξη και ευλάβεια στην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και προετοιμαζόμαστε για την Ανάσταση του Κυρίου, η σκέψη και οι προσευχές μας είναι με τους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους ή που ανεβαίνουν τον Γολγοθά του νέου κορωνοϊού. Η Εθνική Φρουρά καλεί όλο το προσωπικό της, σε ένα Πάσχα διαφορετικό ένα Πάσχα που θα μας φέρει πιο κοντά, αναδεικνύοντας τον αυτοσεβασμό, την αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα απέναντι στον συνάνθρωπό μας. Καλή Ανάσταση”, αναφέρει το μήνυμα.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων