29/12/2020 29/12/2020 Την βαθιά της θλίψη για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ εξέφρασε και η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου. «Σήμερα χάσαμε τον Πνευματικό μας Πατέρα, τον Επίσκοπο Καστορίας Σεραφείμ. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη για την απώλεια του Ποιμενάρχη μας. Χαρισματικός, πολυτάλαντος, λόγιος, εργατικός, φιλάνθρωπος υπηρέτησε το ποίμνιό του με ταπεινότητα και αγάπη. Θα τον θυμόμαστε...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 16:13

«Οι συμβουλές του θα με συνοδεύουν ως πολύτιμος θησαυρός»

Διαδώστε:
«Οι συμβουλές του θα με συνοδεύουν ως πολύτιμος θησαυρός»

Την βαθιά της θλίψη για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ εξέφρασε και η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

«Σήμερα χάσαμε τον Πνευματικό μας Πατέρα, τον Επίσκοπο Καστορίας Σεραφείμ. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη για την απώλεια του Ποιμενάρχη μας. Χαρισματικός, πολυτάλαντος, λόγιος, εργατικός, φιλάνθρωπος υπηρέτησε το ποίμνιό του με ταπεινότητα και αγάπη. Θα τον θυμόμαστε ως τον καλό και ευγενή Ποιμένα, που αγάπησε τους Καστοριανούς, σαν παιδιά του αληθινά.

Οι συμβουλές του σε κάθε συνάντηση ή επικοινωνία μας, θα με συνοδεύουν πάντα ως πολύτιμος θησαυρός. Αιώνια του η μνήμη!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων