13/09/2019 13/09/2019 Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και μετρό και αρχαία, απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από την Θεσσαλονίκη, ο κ. Πέτσας επισήμανε πως ο ίδιος δεν εγκαινίασε τίποτα άλλο από «μουσαμάδες». Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα: Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει καλά τις λέξεις...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:58

“Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και μετρό και αρχαία”

Διαδώστε:
“Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και μετρό και αρχαία”

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και μετρό και αρχαία, απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από την Θεσσαλονίκη, ο κ. Πέτσας επισήμανε πως ο ίδιος δεν εγκαινίασε τίποτα άλλο από «μουσαμάδες».

Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα:

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει καλά τις λέξεις «εργολάβος» και «διαπλοκή».
Τις χρησιμοποιεί μάλιστα όταν μιλάει για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ ο ίδιος, παρά τη γνώση του στο θέμα δεν εγκαινίασε τίποτα άλλο από «μουσαμάδες»…

Του θυμίζουμε την πρόσφατη κοινή δήλωση όλων των φορέων της πόλης, που καταλήγει ως εξής: «Η ενδεδειγμένη, ταχύτερη και οικονομικότερη λύση για την ολοκλήρωση του έργου και την ανάδειξη των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου είναι να ακολουθηθεί η μέθοδος της απόσπασης, εκσκαφής και επανατοποθέτησής τους, όπως έγινε και στον γειτονικό σταθμό της Αγίας Σοφίας».

Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρωθυπουργός τόνισε στη ΔΕΘ ότι η πρόταση της κυβέρνησης διασφαλίζει την προστασία των αρχαιοτήτων, ότι δεν θα εκτοξευθεί το κόστος και ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Έτσι ώστε, επιτέλους, οι Θεσσαλονικείς να έχουν «και Μετρό και αρχαία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων