20/10/2022 21/10/2022 Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και μάλιστα μέσα στην Αττάλεια της Τουρκίας, επικρατώντας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροπάλης Τούρκου Μουσαφά Αλτούντας στην κατηγορία +100 κιλά. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι στην απονομή των μεταλλίων, οι διοργανωτές διέκοψαν την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 2:09

Οι Τούρκοι διέκοψαν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο στην απονομή του παγκόσμιου πρωταθλητή Γ. Χαραλαμπόπουλου (BINTEO)

Διαδώστε:
Οι Τούρκοι διέκοψαν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο στην απονομή του παγκόσμιου πρωταθλητή Γ. Χαραλαμπόπουλου (BINTEO)

Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και μάλιστα μέσα στην Αττάλεια της Τουρκίας, επικρατώντας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροπάλης Τούρκου Μουσαφά Αλτούντας στην κατηγορία +100 κιλά.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι στην απονομή των μεταλλίων, οι διοργανωτές διέκοψαν την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη. Ο φιναλίστ Μουσταφά Αλτούντας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε και πάλι Τούρκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων