08/10/2021 08/10/2021 Οι χει­ρο­το­νίες των πέντε νέων Εψη­φι­σμένων Μη­τρο­πο­λι­τών της Εκκλησίας της Ελλάδος  θα τε­λε­σθούν ως εξής: – Το Σάββατο 9 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος. – Την Κυριακή 10 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Καστορίας κ. Καλλινίκου. –...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 18:41

Οι χειροτονίες των πέντε Εψηφισμένων Μητροπολιτών

Διαδώστε:
Οι χειροτονίες των πέντε Εψηφισμένων Μητροπολιτών

Οι χει­ρο­το­νίες των πέντε νέων Εψη­φι­σμένων Μη­τρο­πο­λι­τών της Εκκλησίας της Ελλάδος  θα τε­λε­σθούν ως εξής:

– Το Σάββατο 9 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος.

– Την Κυριακή 10 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Καστορίας κ. Καλλινίκου.

– Το Σάββατο 16 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.

– Την Κυριακή 17 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Περιστερίου κ. Γρηγορίου.

– Την Δευτέρα 18 Οκτω­βρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμε­νου Μη­τρο­πο­λι­του Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου.

Από την Tρίτη 12 έως και την Πέμπτη 14 Οκτω­βρίου 2021, συνέρ­χε­ται η Δι­αρ­κής Ιερά Σύνο­δος της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λάδος, της 165ης Συ­νο­δι­κής Πε­ρι­ό­δου, για να ασχο­λη­θεί με θε­ματα της Ημε­ρη­σίας Δι­α­τά­ξεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων