23/11/2021 23/11/2021 Πρόστιμο θα επιβάλλεται στον πιστό που δεν διαθέτει τα απαραίτητα τεστ για την είσοδο του στους ναούς όπως ορίζει η ΚΥΑ, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση θεσμοθέτησε την υποχρεωτικότητα (των τεστ και των πιστοποιητικών) η κυβέρνηση θα την περιφρουρήσει, και η εκκλησιά πρέπει να συμβάλλει με τις...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 12:07

Οικονόμου: Θα επιβληθεί πρόστιμο στον πιστό χωρίς τεστ

Διαδώστε:
Οικονόμου: Θα επιβληθεί πρόστιμο στον πιστό χωρίς τεστ

Πρόστιμο θα επιβάλλεται στον πιστό που δεν διαθέτει τα απαραίτητα τεστ για την είσοδο του στους ναούς όπως ορίζει η ΚΥΑ, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση θεσμοθέτησε την υποχρεωτικότητα (των τεστ και των πιστοποιητικών) η κυβέρνηση θα την περιφρουρήσει, και η εκκλησιά πρέπει να συμβάλλει με τις δικές της δυνάμεις. «Οπουδήποτε έχουν ληφθεί δειγματοληπτικά μέτρα, τα όργανα της πολιτείας θα κάνουν ελέγχους… Θα επιβληθεί πρόστιμο στον πιστό, ο ιερέας δεν είναι ιδιοκτήτης του ναού. Ο ανεμβολίαστος, που θα πάει στις θρησκευτικές λειτουργίες την Κυριακή και στα υπόλοιπα μυστήρια, υποχρεούται να έχει ράπιντ τεστ μαζί του για προστασία δίκη του και των υπολοίπων» διευκρίνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι «και η εκκλησία θα κάνει τη δουλειά της πιστεύω και το κράτος θα κάνει τη δουλειά του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων