26/08/2021 26/08/2021 Ιερά Σύνοδος/ Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι απολογίες των Μητροπολιτών Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Οι δύο Ιεράρχες αποχώρησαν από το Συνοδικό Μέγαρο χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το καλό κλίμα που επικράτησε χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της απολογίας του...
26 Αυγούστου, 2021 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 14:06

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των Μητροπολιτών Κυθήρων και Αιτωλίας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των Μητροπολιτών Κυθήρων και Αιτωλίας

Ιερά Σύνοδος/ Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι απολογίες των Μητροπολιτών Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Οι δύο Ιεράρχες αποχώρησαν από το Συνοδικό Μέγαρο χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το καλό κλίμα που επικράτησε χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της απολογίας του Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, σήμερα δεν φαίνεται να βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ της ΔΙΣ και των δύο Μητροπολιτών. Αναμένουμε, όμως, την επίσημη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου, Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μητροπολίτες κλήθηκαν σε απολογία σχετικά με την απειθαρχία που τους καταλογίζεται για την περίοδο του Πάσχα ως προς την έκτακτη διαδικασία τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών εξαιτίας των υγειονομικών περιορισμών.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας κατά την αποχώρησή του 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων