26/03/2021 26/03/2021 Πόλεις από όλο τον κόσμο τίμησαν τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση φωταγωγώντας εμβληματικά κτήρια με τα χρώματα της γαλανόλευκης. Το Δημαρχείο των Βρυξελλών στην Grand Place φωταγωγήθηκε χθες με τα ελληνικά χρώματα για τους εορτασμούς της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο...
26 Μαρτίου, 2021 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 9:57

“Όλος ο κόσμος Ελλάδα”- Εντυπωσιακές εικόνες

Διαδώστε:
“Όλος ο κόσμος Ελλάδα”- Εντυπωσιακές εικόνες

Πόλεις από όλο τον κόσμο τίμησαν τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση φωταγωγώντας εμβληματικά κτήρια με τα χρώματα της γαλανόλευκης.

Το Δημαρχείο των Βρυξελλών στην Grand Place φωταγωγήθηκε χθες με τα ελληνικά χρώματα για τους εορτασμούς της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο του Καναδά φωτίστηκαν γαλανόλευκα στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του Αγώνα για την Ανεξαρτησία.

Tο Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού της Βουλγαρίας στη Σόφια φωταγωγήθηκε στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, τιμώντας την επέτειο των 200 ετών της Επανάστασης του 1821.

Τα Προπύλαια στο Μόναχο φωτισμένα στα γαλανόλευκα για τους εορτασμούς των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Η Λευκωσία φωτισμένη στα γαλανόλευκα για την ιστορική επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

O Πύργος Petřin της Πράγας φωτίζεται με τα ελληνικά χρώματα προς τιμήν της εθνικής επετείου.

Η ελληνική σημαία κυματίζει από σήμερα και για 3 μέρες στον υψηλότερο ιστό του θεματικού πάρκου «Παρέλαση Σημαιών», στην ιστορική προβλήτα του Ρόττερνταμ, που τιμά έτσι την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Η ελληνική σημαία προβάλλεται στον περιστρεφόμενο θόλο του Al Hazm Mall στη Ντόχα του Κατάρ για το σημερινό εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821

Η κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο φωταγωγήθηκε με ελληνικά χρώματα για την φετινή ιστορική επέτειο.

Το Άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο φωταγωγημένο για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821

Η εκκλησία Notre Dame d’Afrique στην παλαιά πόλη του Αλγερίου φωταγωγημένη με τα ελληνικά χρώματα για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η εμβληματική Όπερα του Σύδνεϋ φωταγωγημένη με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας προς τιμήν της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Στη Μανίλα, το εμβληματικό μνημείο αφιερωμένο στον εθνικό ήρωα των Φιλιππίνων Jose Rizal φωτίζεται στα ελληνικά χρώματα προς τιμήν της επετείου των 200 ετών από τον Αγώνα της ανεξαρτησίας

Το Δημαρχείο της Χάιφα στο Ισραήλ φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας προς τιμήν της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.


Το Καπιτώλιο της Ρώμης φωτίστηκε με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας προς τιμή της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Φωτογραφίες από το Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων