12/12/2023 12/12/2023 «Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι προς όφελος κανενός και ούτε της Ελλάδας όταν υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις σε αυτή τη γεωγραφία». Αυτά δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ομέρ Τσελίκ. Στις απευθείας συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας επιμένει η Άγκυρα, όπως διαφαίνεται και από τις νέες δηλώσεις του Ομέρ Τσελίκ. Όπως μεταδίδει το ΣΚΑϊ,...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 20:56

Ομέρ Τσελίκ: Έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε μεταξύ μας τα προβλήματα με την Ελλάδα

Διαδώστε:
Ομέρ Τσελίκ: Έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε μεταξύ μας τα προβλήματα με την Ελλάδα

«Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι προς όφελος κανενός και ούτε της Ελλάδας όταν υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις σε αυτή τη γεωγραφία». Αυτά δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ομέρ Τσελίκ.

Στις απευθείας συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας επιμένει η Άγκυρα, όπως διαφαίνεται και από τις νέες δηλώσεις του Ομέρ Τσελίκ.

Όπως μεταδίδει το ΣΚΑϊ, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, αναφέρθηκε ξανά σε συμφωνία «καζάν-καζάν» (win-win) με την Ελλάδα, τονίζοντας με έμφαση ότι τα προβλήματα ανάμεσα στις δύο χώρες, μπορούν να λυθούν με τις μεταξύ τους συνομιλίες και όχι με «εξωτερικές παρεμβάσεις», οι οποίες, όπως τόνισε «δεν είναι προς όφελος κανενός».

«H βούληση, την οποία έδειξε ο πρόεδρός μας στην Αθήνα και οι δηλώσεις του που έκανε για να ξεκινήσει μια νέα διαδικασία σύμφωνα με την αρχή, καζάν καζάν – αμοιβαία επωφελής συμφωνία, είναι σημαντικές. Έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε μεταξύ μας τα προβλήματα με την Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι προς όφελος κανενός και ούτε της Ελλάδας όταν υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις σε αυτή τη γεωγραφία», είπε χαρακτηριστικά ο Ομέρ Τσελίκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων