30/11/2022 30/11/2022 Στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 από τις 15:00 έως τις 16:00, θα μιλήσει ο άμισθος Καθηγητής Χειρουργικής, π. Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής «Ευαγγελισμού» και συγγραφέας κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, για το θέμα «Οι πρωτοπόροι της ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ο Άλμπερτ Σβάιτσερ και το πρότυπό του». Η...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 18:49

Ομιλία Γ. Παπαγεωργίου: “Οι πρωτοπόροι της ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ο Άλμπερτ Σβάιτσερ και το πρότυπό του”

Διαδώστε:
Ομιλία Γ. Παπαγεωργίου: “Οι πρωτοπόροι της ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ο Άλμπερτ Σβάιτσερ και το πρότυπό του”

Στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 από τις 15:00 έως τις 16:00, θα μιλήσει ο άμισθος Καθηγητής Χειρουργικής, π. Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής «Ευαγγελισμού» και συγγραφέας κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, για το θέμα «Οι πρωτοπόροι της ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ο Άλμπερτ Σβάιτσερ και το πρότυπό του».

Η ομιλία του είναι η πέμπτη στη σειρά των διαδικτυακών μαθημάτων, τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομότιμος Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Ο σκοπός των δωρεάν προσφερόμενων μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Νοέμβριος 2022 – Ιούνιος 2023 είναι να ενημερωθούν οι λειτουργοί της Υγείας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τον θεραπευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει η θρησκευτικότητα στην υγεία όλων μας.

Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε ζωντανά τις ομιλίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων