15/09/2021 15/09/2021 Αγρυπνία για την εορτή του Οσίου Φιλοθέου με αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε χθες το βράδυ (14 Σεπτεμβρίου 2021) στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδος, με αφορμή και τα ονομαστήρια του αγαπημένου παιδιού της ενορίας, αλλά και ολόκληρης της πόλης, θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών, ο οποίος είναι και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μαζί με τον Θεοφιλέστατο...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 19:49

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τα Ονομαστήρια του Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου

Διαδώστε:
ΧΑΛΚΙΔΑ: Τα Ονομαστήρια του Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου

Αγρυπνία για την εορτή του Οσίου Φιλοθέου με αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε χθες το βράδυ (14 Σεπτεμβρίου 2021) στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδος, με αφορμή και τα ονομαστήρια του αγαπημένου παιδιού της ενορίας, αλλά και ολόκληρης της πόλης, θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών, ο οποίος είναι και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο λειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο Θεοφιλέστατος κατάγεται από την Χαλκίδα και ανήκε στην Ενορία του Αγίου Νικολάου.

Εξωτερική φώτο αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων