18/08/2023 18/08/2023 Οριοθετήθηκε από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Κερασιά, στο Άγιον Όρος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης διάσπαρτων εστιών συμμετέχουν 36 πυροσβέστες και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και από το πρωί ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά είναι δύσβατο...
18 Αυγούστου, 2023 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 14:45

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Οριοθετήθηκε από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Κερασιά, στο Άγιον Όρος.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης διάσπαρτων εστιών συμμετέχουν 36 πυροσβέστες και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και από το πρωί ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά είναι δύσβατο και η προσέγγιση του έγινε χθες από τα πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε δασική έκταση στο Άγιον Όρος

Φωτιά στο Άγιο Όρος: Mε μικρές διάσπαρτες εστίες το μέτωπο – Επιχειρούν εναέρια μέσα για την πλήρη κατάσβεση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων