12/01/2023 12/01/2023 Ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος επισκεπτόταν συχνά την Παναγία της Τήνου όπου είχε κάνει τάμα για την αποκατάσταση της υγείας του, αλλά και τη Μητρόπολη Αθηνών όπου και είχε παντρευτεί το 1964 την Άννα Μαρία. Κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν επεδίωκε τη δημοσιότητα. Στις 2 Ιουνίου 2017 έφτασε στην Μητρόπολή Αθηνών για το τελευταίο αντίο στην...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2023 - 17:32

Όταν ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος αποχαιρετούσε στη Μητρόπολη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Όταν ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος αποχαιρετούσε στη Μητρόπολη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος επισκεπτόταν συχνά την Παναγία της Τήνου όπου είχε κάνει τάμα για την αποκατάσταση της υγείας του, αλλά και τη Μητρόπολη Αθηνών όπου και είχε παντρευτεί το 1964 την Άννα Μαρία.

Κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν επεδίωκε τη δημοσιότητα. Στις 2 Ιουνίου 2017 έφτασε στην Μητρόπολή Αθηνών για το τελευταίο αντίο στην κηδεία στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τον συνόδευε η σύζυγός του Άννα Μαρία.

Ο τέως βασιλιάς μαζί με τη σύζυγό του χαιρέτησαν την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και απέδωσαν τιμές στον νεκρό αφήνοντας λουλούδια μπροστά από το φέρετρό του. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον τέως βασιλιά να λυγίζει.

Στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δίπλα στους τάφους των γονέων του θα κηδευθεί ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος (ΦΩΤΟ)

Το τάμα στην Παναγία της Τήνου για την υγεία του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων