17/09/2022 17/09/2022 Ναοί και ξωκλήσια μπαίνουν στόχαστρο ληστών οι οποίοι όχι μόνο αφαιρούν τις προσφορές των πιστών πιστών αλλά και προκαλούν υλικές ζημιές. Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα Ισθμια λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου αφού παραβίάσαν την πόρτα της εκκλησίας και αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο που είχε μέσα το παγκάρι. Τις επόμενες...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 15:49

Ούτε ιερό ούτε όσιο: Έκλεψαν το παγκάρι από δύο ναούς στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ούτε ιερό ούτε όσιο: Έκλεψαν το παγκάρι από δύο ναούς στην Κόρινθο

Ναοί και ξωκλήσια μπαίνουν στόχαστρο ληστών οι οποίοι όχι μόνο αφαιρούν τις προσφορές των πιστών πιστών αλλά και προκαλούν υλικές ζημιές.

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα Ισθμια λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου αφού παραβίάσαν την πόρτα της εκκλησίας και αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο που είχε μέσα το παγκάρι.

Τις επόμενες ημέρες οι ληστές εισέβαλαν σε ναό στην Αρχαία Κόρινθο. Έσπασαν την κύρια είσοδο και αφού μπήκαν στον εσωτερικό χώρο προχώρησαν στην αφαίρεση χρηματικού ποσού από το παγκάρι της Εκκλησίας και το κουτί της φιλοπτώχου.

 

Την προανάκριση ενεργεί το ΤΑ Κορίνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων