10/07/2020 10/07/2020 Μια τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωστός για τις έντονες κατά καιρούς απόψεις του στα εθνικά ζητήματα. Συγκεκριμένα με αφορμή το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί έγραψε «Η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός και ένα αρχιτεκτονικό μνημείο (ο θόλος της είναι απορίας άξιον...
10 Ιουλίου, 2020 - 22:57

Πάγκαλος για Ερντογάν: Οι Τούρκοι έχουν “ξανακρεμάσει” Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Πάγκαλος για Ερντογάν: Οι Τούρκοι έχουν “ξανακρεμάσει” Πρωθυπουργό

Μια τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωστός για τις έντονες κατά καιρούς απόψεις του στα εθνικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα με αφορμή το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί έγραψε «Η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός και ένα αρχιτεκτονικό μνημείο (ο θόλος της είναι απορίας άξιον πως στηρίζεται). Έτσι έμεινε για περίπου 1000 χρόνια μέχρις ότου βεβηλώθηκε από τον Μωάμεθ τον Πορθητή. Ουδείς αμφισβήτησε τη στρατιωτική νίκη των Τούρκων»

Ακολούθως είπε κάτι που προκάλεσε την οργή των Τούρκων χρηστών του Twitter.

«Η λογική τους είναι αμφισβητήσιμη και η ευαισθησία τους. Καλό είναι να το ξανασκεφτούν. Όσο για τον Ερντογάν, έχουν ξανακρεμάσει οι Τούρκοι Πρωθυπουργό. Θυμάμαι κάποιον Μεντερές που δεν τον ξέρει πια κανείς στη χώρα του»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων