31/05/2023 31/05/2023 Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου  εξέδωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Κουμεντάκης. Παρακάτω η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού: “Με δυναμική παρουσία από τα νεανικά του χρόνια, στο φοιτητικό κίνημα, στη Νεολαία Λαμπράκη και στον αντιδικτατορικό αγώνα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πάντοτε μια ισχυρή φωνή και αναλυτική σκέψη, που τον καθιστούσε σημαντικό...
31 Μαΐου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 17:01

Συλλυπητήριο μήνυμα του υπουργού Πολιτισμού για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα του υπουργού Πολιτισμού για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου  εξέδωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Κουμεντάκης.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού:

“Με δυναμική παρουσία από τα νεανικά του χρόνια, στο φοιτητικό κίνημα, στη Νεολαία Λαμπράκη και στον αντιδικτατορικό αγώνα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πάντοτε μια ισχυρή φωνή και αναλυτική σκέψη, που τον καθιστούσε σημαντικό συνομιλητή στις πολιτικές συζητήσεις και εξελίξεις. Το 2000 διετέλεσε Υπουργός Πολιτισμού, μεταξύ των πολλών θέσεων ευθύνης που ανέλαβε στην πολιτική του πορεία, με τις οποίες αφήνει έντονο αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Διαβάστε σχετικά: «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Πάγκαλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων