20/02/2020 20/02/2020 Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απαίτησε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας να ενεργοποιηθεί για να αποτρέψει τις όποιες τάσεις προς στον εξτρεμισμό, τον εθνικισμό και τη βία και να καλλιεργήσει πνεύμα συνεργασίας με τους νέους. “Πρέπει να γίνει πιο ευέλικτο και σύγχρονο το σύστημα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Είναι σημαντικό να βασιζόμαστε στην...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 17:19

Παρέμβαση Πούτιν για την ασφάλεια των εκκλησιαζομένων

Διαδώστε:
Παρέμβαση Πούτιν για την ασφάλεια των εκκλησιαζομένων

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απαίτησε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας να ενεργοποιηθεί για να αποτρέψει τις όποιες τάσεις προς στον εξτρεμισμό, τον εθνικισμό και τη βία και να καλλιεργήσει πνεύμα συνεργασίας με τους νέους.

“Πρέπει να γίνει πιο ευέλικτο και σύγχρονο το σύστημα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Είναι σημαντικό να βασιζόμαστε στην στήριξη και εμπιστοσύνη στην κοινωνία. Περιμένω από εσάς την άμεση δράση για την αποτροπή όποιων τάσεων προς τη βία και την επιθετικότητα”, είπε ο Πούτιν την Πέμπτη στην σύσκεψη της Υπηρεσίας.
Ο πρόεδρος τόνισε ότι “οποιεσδήποτε εκφάνσεις του εθνικισμού και θρησκευτικής έχθρας πρέπει να αποτρέπονται”. “Πρέπει να εργαζόμαστε με τους ανθρώπους από διαφορετικές γενιές, μεταξύ άλλων μάλιστα και με την νεολαία, με τις κοινωνικές ενώσεις και τα ΜΜΕ”, είπε.
Κατά τη γνώμη του, “πρέπει επίμονα να διαμορφώνουμε την ατμόσφαιρα της αποτροπής των ριζοσπαστικών εκφάνσεων σε οποιεσδήποτε μορφές τους και να αντιλαμβανόμαστε με σαφήνεια την καταστρεπτική ουσία τους για την ανεξαρτησία και την σταθερή ανάπτυξη της Ρωσίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων