14/08/2020 14/08/2020 Μήνυμα εξέδωσε προς τους παριανούς συμπολίτες του, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, μετά από την επίκαιρη ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία αφορούν ιδιαιτέρως το νησί για την αντιμετώπιση της απειλής του κορονοϊου. «Εξαιτίας του κορωνοϊού, πρέπει να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς...
14 Αυγούστου, 2020 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 19:46

ΠΑΡΟΣ: Άκυρες οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΣ: Άκυρες οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας

Μήνυμα εξέδωσε προς τους παριανούς συμπολίτες του, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, μετά από την επίκαιρη ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία αφορούν ιδιαιτέρως το νησί για την αντιμετώπιση της απειλής του κορονοϊου. «Εξαιτίας του κορωνοϊού, πρέπει να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Είναι χρέος μας να συμβάλλουμε με την στάση μας και το παράδειγμά μας στην αποφυγή της διασποράς του. Να προφυλαχθούμε, για να προφυλάξουμε και τους γύρω μας. Ως εκ τούτου, η Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής θα πραγματοποιηθεί χωρίς λιτανεία. Επίσης, πρόκειται να ακυρωθούν όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Δήμαρχος στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται από το τοπικό – ειδησεογραφικό Parosnews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ:

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Φέτος, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, οφείλουμε να γιορτάσουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου με διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες χρονιές.

Εξαιτίας του κορωνοϊού, πρέπει να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Είναι χρέος μας να συμβάλλουμε με την στάση μας και το παράδειγμά μας στην αποφυγή της διασποράς του.

Να προφυλαχθούμε, για να προφυλάξουμε και τους γύρω μας.

Ως εκ τούτου, η Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής θα πραγματοποιηθεί χωρίς λιτανεία. Επίσης, πρόκειται να ακυρωθούν όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας.

Με πίστη και βαθιά κατάνυξη, ας προσευχηθούμε, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Η γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας μας, ας δώσει σε όλους μας και στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ελπίδα, και κουράγιο στην ψυχή μας, για να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι.Κωβαίος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή δε θα αφήσει το νησί Της

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων