05/03/2019 05/03/2019 Πραγματοποιήθηκε χθες στον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών στην Καλλιθέα παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ο Πατριάρχης Σαμουήλ Χαντζερής και η κοινοτική εκπαίδευση στην Πόλη”. Για το βιβλίο μίλησαν οι Αρχιμ. Αγαθάγγελος Σίσκος, Αρχειοφύλαξ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Βερνίκος, Ομ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μανώλης Βαρβούνης, Καθηγητής ΔΠΘ και Νίκος Παπαϊωάννου, υποψ. διδάκτωρ Ιστορίας.   Φωτογραφίες: Στάθης Αρβανίτης
05 Μαρτίου, 2019 - 19:19

Παρουσίαση βιβλίου για τον Πατριάρχη Σαμουήλ Χαντζερή

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον Πατριάρχη Σαμουήλ Χαντζερή

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών στην Καλλιθέα παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ο Πατριάρχης Σαμουήλ Χαντζερής και η κοινοτική εκπαίδευση στην Πόλη”. Για το βιβλίο μίλησαν οι Αρχιμ. Αγαθάγγελος Σίσκος, Αρχειοφύλαξ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Βερνίκος, Ομ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μανώλης Βαρβούνης, Καθηγητής ΔΠΘ και Νίκος Παπαϊωάννου, υποψ. διδάκτωρ Ιστορίας.

  Φωτογραφίες: Στάθης Αρβανίτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων