10/02/2019 10/02/2019 Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, κ. Πάβλο Κλίμκιν, πιστεύει ότι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Γεωργία είναι θέμα χρόνου. Αυτό επισήμανε σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο “Φωνή της Αμερικής” και την οποία αναδημοσιεύει γεωργιανό μέσο ενημέρωσης. “Είναι θέμα χρόνου. Πιστεύουμε, ότι σταδιακά θα πάρουμε την αναγνώριση από όλες τις...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2019 - 19:59

Πάβλο Κλίμκιν: Η αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας από τη Γεωργία είναι θέμα χρόνου

Διαδώστε:
Πάβλο Κλίμκιν: Η αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας από τη Γεωργία είναι θέμα χρόνου

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, κ. Πάβλο Κλίμκιν, πιστεύει ότι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Γεωργία είναι θέμα χρόνου. Αυτό επισήμανε σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο “Φωνή της Αμερικής” και την οποία αναδημοσιεύει γεωργιανό μέσο ενημέρωσης.

“Είναι θέμα χρόνου. Πιστεύουμε, ότι σταδιακά θα πάρουμε την αναγνώριση από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Είμαι 100% πεπεισμένος, ότι θα πάρουμε την αναγνώριση και φυσικά η Εκκλησία της Γεωργίας είναι μία από αυτές. Θυμάμαι την συνάντησή μου με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’. Ήταν μια ζεστή, ανθρώπινη συνάντηση και είπε ότι η Ουκρανία πρέπει να έχει την αυτοκέφαλη εκκλησία της” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κλίμκιν.

 

ΠΗΓΗ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ interpressnews.ge

Απόδοση στα ελληνικά – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – Νίκος Οικονόμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων