05/08/2020 05/08/2020 Καρδιακή προσβολή, που τον οδήγησε στον θάνατο, έπαθε ξαφνικά μέσα στην Αγία Σοφία, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ. ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν. Ο συγκεκριμένος Μουεζίνης (έτσι ονομάζεται ο καλών με τη φωνή του σε ισλαμική προσευχή από τους μιναρέδες) υπηρετούσε εθελοντικά στην Αγία Σοφία από την πρώτη ημέρα μετατροπής της σε τζαμί. Μάλιστα, ενημέρωνε...
05 Αυγούστου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 14:41

Πέθανε ξαφνικά την Κυριακή ο Μουεζίνης της Αγια-Σοφιάς

Διαδώστε:
Πέθανε ξαφνικά την Κυριακή ο Μουεζίνης της Αγια-Σοφιάς

Καρδιακή προσβολή, που τον οδήγησε στον θάνατο, έπαθε ξαφνικά μέσα στην Αγία Σοφία, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ. ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν. Ο συγκεκριμένος Μουεζίνης (έτσι ονομάζεται ο καλών με τη φωνή του σε ισλαμική προσευχή από τους μιναρέδες) υπηρετούσε εθελοντικά στην Αγία Σοφία από την πρώτη ημέρα μετατροπής της σε τζαμί. Μάλιστα, ενημέρωνε τους πανηγυρίζοντες Μουσουλμάνους, που έσπευδαν να προσευχηθούν στον Αλλάχ, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό.

Η φωτογραφία είναι από τουρκικά μέσα που προβάλουν σήμερα το απροσδόκητο γεγονός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων