19/11/2020 19/11/2020 Τις ευχές της Κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος από το πρωί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού.  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός το περασμένο Σάββατο με τον Μακαριώτατο  ότι: «ο πρωθυπουργός...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 9:57

Πέτσας: Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Πέτσας: Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της στον Αρχιεπίσκοπο

Τις ευχές της Κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος από το πρωί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός το περασμένο Σάββατο με τον Μακαριώτατο  ότι: «ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Πριν από τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κ. Πέτσας καταλήγει λέγοντας ότι «με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσκομείο Ευαγγελισμός για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς εμφάνισε ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, επικοινώνησε ο από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ζήτημα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Χάρης Κονιδάρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων