08/02/2020 08/02/2020 Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στο ιερό μετόχιο του αγ. Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, κατά την εσπέραν της 8ης Φεβρουαρίου 2020. Το ιερό σέβασμα προσεκομισε ο π. Ιάκωβος Σιμωνοπετρίτης, συνοδευόμενος από τους π. Αθανασιο, και π. Αρτέμιο Σιμωνοπετριτας και παρέλαβε ο οικονόμος του μετοχίου πρωτοπρ....
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 19:52

Πλήθος ευλαβών Θεσσαλονικέων στο Μετόχι της Σίμωνος Πέτρας

Διαδώστε:
Πλήθος ευλαβών Θεσσαλονικέων στο Μετόχι της Σίμωνος Πέτρας

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στο ιερό μετόχιο του αγ. Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, κατά την εσπέραν της 8ης Φεβρουαρίου 2020. Το ιερό σέβασμα προσεκομισε ο π. Ιάκωβος Σιμωνοπετρίτης, συνοδευόμενος από τους π. Αθανασιο, και π. Αρτέμιο Σιμωνοπετριτας και παρέλαβε ο οικονόμος του μετοχίου πρωτοπρ. Αθανάσιος Γκίκας.

Πλήθος ευσεβών πιστών συμμετείχαν στην υποδοχή και στην ιερά λιτανεία που κατέληξε στον ιερό ναό, όπου ετέθη εις προσκύνηση το ιερό λείψανο του αγ. Ιερωνύμου.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τον νέον Άγιον της Ορθοδοξίας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων