25/08/2019 25/08/2019 Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ορκίστηκαν ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι 51 περιφερειακοί σύμβουλοι, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019. Την τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυνουρίας και Μαντινείας Αλέξανδρος, και παρευρέθηκαν οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και Μάνης Χρυσόστομος. Στην τελετή...
25 Αυγούστου, 2019 - 14:58

Πλήθος Ιεραρχών στην ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Πλήθος Ιεραρχών στην ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ορκίστηκαν ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι 51 περιφερειακοί σύμβουλοι, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Την τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυνουρίας και Μαντινείας Αλέξανδρος, και παρευρέθηκαν οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και Μάνης Χρυσόστομος. Στην τελετή της ορκωμοσίας παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων