24/08/2019 24/08/2019 Το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην Τ.Ε.Ι.) Σητείας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Γεωργίου Ζερβάκη, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Σητείας. Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης...
24 Αυγούστου, 2019 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 19:52

Πλήθος κληρικών στην ορκωμοσία του Δημάρχου Σητείας

Διαδώστε:
Πλήθος κληρικών στην ορκωμοσία του Δημάρχου Σητείας

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην Τ.Ε.Ι.) Σητείας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Γεωργίου Ζερβάκη, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Σητείας.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Ζερβάκη και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δύναμη και χάρη από τον Θεό και καλή επιτυχία στο έργο τους κατά τη νέα δημοτική περίοδο.

Επίσης, ευχήθηκε καλή συνεργασία για την ευημερία και πρόοδο του Δήμου Σητείας, υπογραμμίζοντας ότι η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση διακονούν τον ίδιο λαό και υπηρετούν το κοινό καλό και την συνολική προαγωγή της τοπικής μας κοινωνίας, στο πλαίσιο πάντοτε των διακριτών ρόλων τους.

 

 

Μετά την τελετή ορκωμοσίας, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, ενώ ο νέος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζερβάκης ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και αναφέρθηκε στο όραμα και στους κύριους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής.

 

 

Στην τελετή συμμετείχαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι της περιοχής του Δήμου Σητείας, οι Εφημέριοι της πόλεως και πολλών Ενοριών της περιοχής Σητείας. Παρέστησαν ο Βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Μ. Θραψανιώτης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης, Περιφ. Σύμβουλος Π.Ε. Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» κ. Αλεξ. Μαρκογιαννάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, οΔιοικητής της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης (Μ.Σ.Ε.Π.) ΖήρουΑντισμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης, ο Διοικητής του Α.Τ. Σητείας, Αστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Μάλλιος, ο Λιμενάρχης Σητείας Υποπλοίαρχος κ. Ιωάννης Ψαράκης, οι πρώην Δήμαρχοι Σητείας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Αρχών, ενώ συγχαρητήριο μήνυμα προς τη νέα Δημοτική Αρχή απέστειλε ο Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων