08/03/2020 08/03/2020 Η Κυριακή της Ορθοδοξίας εορτάζεται με τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει σε μικρούς και μεγάλους ναούς, όπου πλήθος κόσμου περιμένει υπομονετικά να κοινωνήσει τα άχραντα μυστήρια, το Άγιο Σώμα και Τίμιο Αίμα του Χριστού μας. Οι συγκινητικές εικόνες του σιωπηλού λαού που προσευχόμενος πλησιάζει το Άγιο Ποτήριο αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Χριστιανοί δεν επηρεάζονται από...
08 Μαρτίου, 2020 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2020 - 23:02

Πλήθος κόσμου στην ουρά για τη Θεία Κοινωνία – (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην ουρά για τη Θεία Κοινωνία – (ΦΩΤΟ)

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας εορτάζεται με τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει σε μικρούς και μεγάλους ναούς, όπου πλήθος κόσμου περιμένει υπομονετικά να κοινωνήσει τα άχραντα μυστήρια, το Άγιο Σώμα και Τίμιο Αίμα του Χριστού μας.

Οι συγκινητικές εικόνες του σιωπηλού λαού που προσευχόμενος πλησιάζει το Άγιο Ποτήριο αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Χριστιανοί δεν επηρεάζονται από τα γεγονότα της εποχής και τον φόβο των ιώσεων, φυλάσσοντας την πίστη τους ανόθευτη.

Φωτογραφίες: Πρακτορείο “Ορθοδοξία”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων