09/03/2022 09/03/2022 Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου τα σχολεία στη βορειοανατολική Αττική λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος. Κλειστά θα είναι τα σχολεία στον Βόρειο Τομέα καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη «Μετά από διαβούλευση με τους Δημάρχους αποφασίσαμε για...
09 Μαρτίου, 2022 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2022 - 21:01

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Πέμπτη

Διαδώστε:
Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Πέμπτη

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου τα σχολεία στη βορειοανατολική Αττική λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στον Βόρειο Τομέα καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη

«Μετά από διαβούλευση με τους Δημάρχους αποφασίσαμε για αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, τη διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Βόρειο Τομέα καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο δια ζώσης μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής.

2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο-3ο Γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.

3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:
* Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
* Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
* Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
* Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
* Στο Δυτικό τομέα Αθηνών
Η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών, αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους πολίτες. Επίσης, τα ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας».

 

Τηλεκπαίδευση την Πέμπτη στις περιοχές όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ, Αλέξανδρου Κόπτση, «τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Διευκρινίζεται, ότι η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων