18/05/2022 18/05/2022 Την κατάργηση της μάσκας στους περισσότερους δημόσιους χώρους από 1η Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Από αυτό εξαιρούνται τα νοσοκομεία, οι μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οι αστικές συγκοινωνίες (μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ), ενώ για τις σχολικές μονάδες και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα. Ειδικότερα,...
18 Μαΐου, 2022 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 17:41

Πού θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκα

Διαδώστε:
Πού θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκα

Την κατάργηση της μάσκας στους περισσότερους δημόσιους χώρους από 1η Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Από αυτό εξαιρούνται τα νοσοκομεία, οι μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και οι αστικές συγκοινωνίες (μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ), ενώ για τις σχολικές μονάδες και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, από 1η Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2022 αναστέλλεται η υποχρεωτική μάσκα σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, όπως τα ΜΜΜ με αριθμημένες θέσεις (τρένα, αεροπλάνα κλπ).

Υπογραμμίζεται ότι η άρση της υποχρεωτικής χρήσης αφορά και στους εργαζομένους σε αυτούς τους χώρους.

Πάντως υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας σε χώρους όπου παρατηρείται συγχρωτισμός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων