24/03/2020 24/03/2020 Και γέμισαν σημαίες τα μπαλκόνια. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, οι Έλληνες “μένουν σπίτι” και υψώνουν τη γαλανόλευκη. Και η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη σε όλη την χώρα, όπως για παράδειγμα στην Ξάνθη, όπως διαφαίνεται από τη φωτογραφία της xanthidaily.gr. Ο πρόεδρος της Βουλής, οι κατά τόπους Περιφέρειες, δημοτικοί άρχοντες και σύλλογοι καλούν τον κόσμο...
24 Μαρτίου, 2020 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 8:12

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Υψώνουμε τη Σημαία Ψηλά!

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Υψώνουμε τη Σημαία Ψηλά!

Και γέμισαν σημαίες τα μπαλκόνια. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, οι Έλληνες “μένουν σπίτι” και υψώνουν τη γαλανόλευκη.

Και η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη σε όλη την χώρα, όπως για παράδειγμα στην Ξάνθη, όπως διαφαίνεται από τη φωτογραφία της xanthidaily.gr.


Ο πρόεδρος της Βουλής, οι κατά τόπους Περιφέρειες, δημοτικοί άρχοντες και σύλλογοι καλούν τον κόσμο να υψώσει σημαίες, ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Μίας επετείου πολύ ξεχωριστής: Χωρίς παρελάσεις, χωρίς πανηγυρικούς εορτασμούς, και δοξολογίες χωρίς πιστούς.


Μοναδική εξαίρεση η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους Προέδρους των εκπροσωπούμενων στη Βουλή κομμάτων και τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς σε συγκεκριμένους ναούς και μόνο υπό την προϋπόθεση τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής κάλυψης.


Επίσης, αύριο Τετάρτη 25η Μαρτίου, ημέρα της διπλής Εθνικής μας Εορτής, ο πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ θα μεταδώσει απευθείας εικόνα από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Σεραφείμ.
Από τις 7:00 έως τις 8:00 το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδώσει την Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια έως τις 10:00 με συνεχείς απευθείας συνδέσεις την Θεία Λειτουργία και το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φέτος, το εθνικό χρέος μάς καλεί να επιδείξουμε πνεύμα ατομικής ευθύνης»

«Το 1821 οι Έλληνες έπαυσαν να περιμένουν την απελευθέρωσή τους από τους ξένους»

«Υψώστε παντού την Ελληνική σημαία σε ένδειξη ομοψυχίας»

Μένουμε Σπίτι – Σηκώνουμε τη σημαία ψηλά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων