22/07/2020 22/07/2020 Στη Μανίσα, την πρώην Μαγνησία του Ελληνισμού, ετοιμάζονται και αποστέλλονται προς την Πόλη τα χαλιά χρώματος τυρκουάζ που θα καλύψουν τα δάπεδα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, κατά την προσευχή της 24ης Ιουλίου. Τόση είναι η “πρεμούρα” των γειτόνων για την ανίερη πράξη τους και το μασκάρεμα της Αγίας Σoφίας ως τζαμί, ώστε εντός της βιομηχανίας...
22 Ιουλίου, 2020 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 18:25

“Πρεμούρα” για τα χαλιά της Αγίας Σοφίας – 75 άτομα σε τρεις βάρδιες

Διαδώστε:
“Πρεμούρα” για τα χαλιά της Αγίας Σοφίας – 75 άτομα σε τρεις βάρδιες

Στη Μανίσα, την πρώην Μαγνησία του Ελληνισμού, ετοιμάζονται και αποστέλλονται προς την Πόλη τα χαλιά χρώματος τυρκουάζ που θα καλύψουν τα δάπεδα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, κατά την προσευχή της 24ης Ιουλίου. Τόση είναι η “πρεμούρα” των γειτόνων για την ανίερη πράξη τους και το μασκάρεμα της Αγίας Σoφίας ως τζαμί, ώστε εντός της βιομηχανίας που έχει αναλάβει την ειδική παραγγελία εργάζονται 75 άτομα σε τρεις βάρδιες για την παραγωγή των πάρα πολλών τετραγωνικών μέτρων προϊόντος που κρίθηκε απαραίτητο για τις ανάγκες, όπως μεταδίδει το Τουρκικό Πρακτορείο ANADOLU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτό το βίντεο «μοιράζεται» ο Ερντογάν στους λογαριασμούς του

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων