08/06/2022 08/06/2022 Απίστευτη πρόκληση στο λιμάνι της Μυτιλήνης σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τούρκικο ιστιοφόρο να υψώνει σημαία με τον Κεμάλ και το λιμενικό να παρεμβαίνει.  Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το aolos.tv, ιστιοφόρο σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ στο λιμάνι και άμεσα υπήρξε παρέμβαση από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Στελέχη του λιμενικού πήγαν στο σημείο...
08 Ιουνίου, 2022 - 9:19

Πρόκληση στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Τούρκοι ύψωσαν σημαία με τον Κεμάλ

Διαδώστε:
Πρόκληση στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Τούρκοι ύψωσαν σημαία με τον Κεμάλ

Απίστευτη πρόκληση στο λιμάνι της Μυτιλήνης σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τούρκικο ιστιοφόρο να υψώνει σημαία με τον Κεμάλ και το λιμενικό να παρεμβαίνει. 

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το aolos.tv, ιστιοφόρο σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ στο λιμάνι και άμεσα υπήρξε παρέμβαση από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στελέχη του λιμενικού πήγαν στο σημείο ζήτησαν από το πλήρωμα του σκάφους να κατεβάσει άμεσα τη σημαία κάτι που δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας.

Ωστόσο, τελικά η σημαία κατέβηκε και πλέον στο σκάφος υπάρχει μόνο μια ελληνική σημαία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων