04/01/2022 04/01/2022 Κλιμακώνει την εμπρηστική ρητορική του ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα με πολεμικές ιαχές κατά της Ελλάδας. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να βασίζεται και στα εξοπλιστικά προγράμματα με Γαλλία. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 14:51

Προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί: Η Ελλάδα δοκιμάζει την υπομονή μας

Διαδώστε:
Προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί: Η Ελλάδα δοκιμάζει την υπομονή μας

Κλιμακώνει την εμπρηστική ρητορική του ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα με πολεμικές ιαχές κατά της Ελλάδας. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να βασίζεται και στα εξοπλιστικά προγράμματα με Γαλλία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στο ΣΚΑΪ, σε ομιλία προς την ΚΟ του κόμματος του εξέφρασε την ενόχληση της Τουρκίας για τη στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, λέγοντας πως είναι απειλή για την εθνική επιβίωση της Τουρκίας.

Αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να βασίζεται και στα εξοπλιστικά προγράμματα με Γαλλία.

Με έντονη ρητορική ανέφερε ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει πράγματα στο Αιγαίο, θυσιάζοντας με αίμα ο κάθε Τούρκος τη ζωή του για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα τους στο Αιγαίο.

Σχολίασε και τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, κάνοντας λόγο για πρόκληση εκ μέρους του Έλληνα υπουργού Εξωτερικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων