23/09/2021 23/09/2021 Προκλητική έγινε για ακόμα μια φορά η Τουρκία, με το υπουργείο Εξωτερικών της να εκδίδει σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ανακοίνωση στο Twitter για την Τριπολιτσά, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία.  Το τουρκικό ΥΠΕΞ, μάλιστα, δημιούργησε και χάρτη της Πελοποννήσου, με αίμα να φαίνεται να ρέει από μια πινέζα στο σημείο όπου βρίσκεται...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:57

Προκλητική η Τουρκία – Έφτιαξε χάρτη με αίμα στην Τριπολιτσά

Διαδώστε:
Προκλητική η Τουρκία – Έφτιαξε χάρτη με αίμα στην Τριπολιτσά

Προκλητική έγινε για ακόμα μια φορά η Τουρκία, με το υπουργείο Εξωτερικών της να εκδίδει σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ανακοίνωση στο Twitter για την Τριπολιτσά, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία. 

Το τουρκικό ΥΠΕΞ, μάλιστα, δημιούργησε και χάρτη της Πελοποννήσου, με αίμα να φαίνεται να ρέει από μια πινέζα στο σημείο όπου βρίσκεται η Τριπολιτσά (!) “23 Σεπτεμβρίου 1821. Σφαγή της Τριπολιτσάς. Μια μαύρη κηλίδα στην ιστορία!” γράφει ο χάρτης…

Η ανακοίνωση

«Έχουν περάσει 200 χρόνια από τότε που δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι δολοφονήθηκαν άγρια στην Τριπολιτσά. Αυτή η απάνθρωπη σφαγή, η οποία είχε ως στόχο να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο να μην επιβιώσει στην Πελοπόννησο, γράφτηκε ως μαύρο στίγμα στην ιστορία. Όσους κάνουν το λάθος να διδάσκουν τους άλλους, διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε κάθε ευκαιρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικές τους θηριωδίες, δεν μπορούν ποτέ να ξεχαστούν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα με ειλικρίνεια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων