05/01/2021 05/01/2021 Προσωπική επιστολή αναμένεται να αποστείλει ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στους κατά τόπους Μητροπολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, στην οποία τους προτρέπει κατά την αυριανή ημέρα εορτασμούς των Θεοφανείων να τηρηθούν από την πλευρά της Εκκλησίας όλα τα μέτρα τα οποία ίσχυσαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την προηγούμενη ΚΥΑ, έτσι...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 18:39

Επιστολή Αρχιεπισκόπου σε Ιεράρχες για τα μέτρα

Διαδώστε:
Επιστολή Αρχιεπισκόπου σε Ιεράρχες για τα μέτρα

Προσωπική επιστολή αναμένεται να αποστείλει ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στους κατά τόπους Μητροπολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, στην οποία τους προτρέπει κατά την αυριανή ημέρα εορτασμούς των Θεοφανείων να τηρηθούν από την πλευρά της Εκκλησίας όλα τα μέτρα τα οποία ίσχυσαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την προηγούμενη ΚΥΑ, έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού εντός των ναών.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο Μακαριώτατος εξέφρασε την επιθυμία στους εφημερίους των ναών που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας οι Θείες Λειτουργίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8:30 π.μ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων