12/03/2020 12/03/2020 Την πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα επισκέφθηκε ο Πατριαρχικός Έξαρχος του Πατρ. της Μόσχας, Μητροπολίτης Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας, κ. Σέργιος, όπου συναντήθηκε με τον νέο Υπουργό Θρησκευμάτων της Δημοκρατίας της Ινδονησίας Φαχρού Ραζί. Υπενθυμίζεται ότι η Ινδονησία είναι μια μουσουλμανική χώρα, στην οποία καταγράφονται περιστατικά διώξεων εναντίον των Χριστιανών. Ο Ρώσος Ιεράρχης συνεχάρη τον κ. Ραζί...
12 Μαρτίου, 2020 - 9:26

Πρωτοβουλία για την Ορθοδοξία στην Ινδονησία

Διαδώστε:
Πρωτοβουλία για την Ορθοδοξία στην Ινδονησία

Την πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα επισκέφθηκε ο Πατριαρχικός Έξαρχος του Πατρ. της Μόσχας, Μητροπολίτης Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας, κ. Σέργιος, όπου συναντήθηκε με τον νέο Υπουργό Θρησκευμάτων της Δημοκρατίας της Ινδονησίας Φαχρού Ραζί.
Υπενθυμίζεται ότι η Ινδονησία είναι μια μουσουλμανική χώρα, στην οποία καταγράφονται περιστατικά διώξεων εναντίον των Χριστιανών.


Ο Ρώσος Ιεράρχης συνεχάρη τον κ. Ραζί για την ανάληψη των καθηκόντων του, προσθέτοντας ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση της χώρας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αντηλλάγησαν απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούσαν την ανάπτυξη της συνεργασίας Ρωσίας-Ινδονησίας στον ανθρωπιστικό και θρησκευτικό τομέα και την οργάνωση της ποιμαντικής φροντίδας των Ορθοδόξων πιστών στην Ινδονησία.
Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Δημοκρατία της Ινδονησίας L.G. Vorobyova.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων