01/01/2022 01/01/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και, απευθυνόμενη στους Εύζωνες και τα στελέχη της Φρουράς, δήλωσε: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 15:59

Πρωτοχρονιά δίπλα στους Εύζωνες

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά δίπλα στους Εύζωνες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και, απευθυνόμενη στους Εύζωνες και τα στελέχη της Φρουράς, δήλωσε:

«Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η τιμή και η ευθύνη που επωμίζεστε υπηρετώντας στην Προεδρική Φρουρά είναι μεγάλη και ο τρόπος που εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας υποδειγματικός, προκαλώντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων μας.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα. Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας.

Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022, με υγεία και δύναμη. Θερμές ευχές προς τις οικογένειες και τους οικείους σας».

Δείτε επίσης- Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη Αθηνών (ΦΩΤΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων