02/03/2021 02/03/2021 Άτυπη σύνοδο για την ελευθερία της θρησκευτικής πίστης κατά τη διάρκεια των ένοπλών συγκρούσεων αναμένεται να πραγματοποιήσει εντός του Μαρτίου το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Μπάρμπαρα Γουντγουόρντ. “Υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν στην ειρήνη και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το Ηνωμένο Βασίλειο...
02 Μαρτίου, 2021 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 8:11

ΣΑ: Άτυπη σύνοδος για τις θρησκευτικές ελευθερίες

Διαδώστε:
ΣΑ: Άτυπη σύνοδος για τις θρησκευτικές ελευθερίες

Άτυπη σύνοδο για την ελευθερία της θρησκευτικής πίστης κατά τη διάρκεια των ένοπλών συγκρούσεων αναμένεται να πραγματοποιήσει εντός του Μαρτίου το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Μπάρμπαρα Γουντγουόρντ.

“Υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν στην ειρήνη και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το Ηνωμένο Βασίλειο ενδιαφέρεται πολύ να προωθήσει το έργο για την ελευθερία της θρησκείας ή της πίστης κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων”, δήλωσε ο κ. Γουντγουόρντ.
“Θα έχουμε μια άτυπη συνάντηση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας εντός του μήνα. Και εξετάσουμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε”, πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων