01/09/2021 01/09/2021 “Σάρωσε «Ο άνθρωπος του Θεού» στην Έδεσσα. Συνεχίζονται έως 8 Σεπτέμβρη οι προβολές” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ηλεκτρονικό, τοπικό μέσο ενημέρωσης “ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ” (edessaiki.gr) σε δημοσίευμα της 1ης Σεπτεμβρίου. Μέχρι και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνεται η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο της Έδεσσας (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών)...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 21:48

Σάρωσε «Ο άνθρωπος του Θεού» στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Σάρωσε «Ο άνθρωπος του Θεού» στην Έδεσσα

“Σάρωσε «Ο άνθρωπος του Θεού» στην Έδεσσα. Συνεχίζονται έως 8 Σεπτέμβρη οι προβολές” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ηλεκτρονικό, τοπικό μέσο ενημέρωσης “ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ” (edessaiki.gr) σε δημοσίευμα της 1ης Σεπτεμβρίου.

Μέχρι και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνεται η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο της Έδεσσας (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών) από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ).

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Μία επιστήμονας για το MAN OF GOD: «Έμεινα άφωνη»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων