02/01/2021 02/01/2021 Στο πρόσωπο του Ηλία, ενός εθελοντή από τη Θεσσαλονίκη, είδε τη δύναμη της  αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. «Η κρίση ήταν σκληρή σε κάποιους Ευρωπαίους – αλλά μπορούμε να βασιστούμε ο ένας στον άλλο» αναφέρει σε ανάρτησή της -στα ελληνικά και τα αγγλικά- η...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2021 - 21:24

Σε έναν Έλληνα είδε την αλληλεγγύη η Πρόεδρος της Κομισιόν

Διαδώστε:
Σε έναν Έλληνα είδε την αλληλεγγύη η Πρόεδρος της Κομισιόν

Στο πρόσωπο του Ηλία, ενός εθελοντή από τη Θεσσαλονίκη, είδε τη δύναμη της  αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

«Η κρίση ήταν σκληρή σε κάποιους Ευρωπαίους – αλλά μπορούμε να βασιστούμε ο ένας στον άλλο» αναφέρει σε ανάρτησή της -στα ελληνικά και τα αγγλικά- η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και προσθέτει: «Στη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας είναι εθελοντής σε τράπεζα τροφίμων. Με την ομάδα του, μαγειρεύει και συσκευάζει γεύματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη».

«Μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία» καταλήγει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το μήνυμά της συνοδεύεται από βίντεο που δείχνει τους εθελοντές από τη Θεσσαλονίκη να ετοιμάζουν γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν μέσα από μηνύματα και βίντεο προβάλλει την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Ευρωπαίοι την περίοδο της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων