16/01/2024 16/01/2024 Η αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αποφασίστηκε από τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Εμμανουήλ Δολιανίτη, έπειτα από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 7:20 το πρωί, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Λεωνιδίου. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους, και μέχρι στιγμής,...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 10:06

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά του Λεωνιδίου – Κλειστά για προληπτικούς λόγους τα σχολεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Διαδώστε:
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά του Λεωνιδίου – Κλειστά για προληπτικούς λόγους τα σχολεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Η αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αποφασίστηκε από τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Εμμανουήλ Δολιανίτη, έπειτα από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 7:20 το πρωί, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Λεωνιδίου.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους, και μέχρι στιγμής, όπως σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές.

Κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος μετά την σεισμική δόνηση προχώρησαν σε περιπολίες για να εξετάσουν αν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χωρίς σύμφωνα με την Πυροσβεστική να έχει αναφερθεί κάποια ζημιά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο σεισμός έγινε αισθητός ωστόσο δεν έχει υπάρξει αναφορά για κάποια ζημιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων