07/01/2022 07/01/2022 Μήνυμα να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο όσοι ακόμα δεν το έχουν πράξει έστειλε κατά την διάρκεια ου αγιασμού των υδάτων στο Σιδηρόκαστο ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος λέγοντας με νόημα ότι ο ίδιος δεν έχει βγάλει καμία ουρά από το εμβόλιο. “Κάντε τα εμβόλια για να σωθείτε. Μην φοβάστε. Εγώ έκανα και τα τρία εμβόλια....
07 Ιανουαρίου, 2022 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 8:49

Σιδηροκάστρου: Δεν έβγαλα καμία ουρά από το εμβόλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σιδηροκάστρου: Δεν έβγαλα καμία ουρά από το εμβόλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο όσοι ακόμα δεν το έχουν πράξει έστειλε κατά την διάρκεια ου αγιασμού των υδάτων στο Σιδηρόκαστο ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος λέγοντας με νόημα ότι ο ίδιος δεν έχει βγάλει καμία ουρά από το εμβόλιο.

“Κάντε τα εμβόλια για να σωθείτε. Μην φοβάστε. Εγώ έκανα και τα τρία εμβόλια. Δεν έχω βγάλει καμία ουρά. Με βλέπετε; Ούτε κανέναν διάβολο βάζουμε μέσα μας. Αντί να μιλούμε για τον Χριστό, μιλούμε για τον αντίχριστο. Αυτό είναι λάθος μεγάλο. Ο αντίχριστος κατηργήθη με τη Γέννηση του Χριστού και την παρουσία του στον κόσμο. Αυτό και μόνον αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας για δείτε πόσο δίκιο έχει ο Δεσπότης σας που με πολλή αγάπη σας βλέπει όλους, σας αγκαλιάζει όλους και ιδίως τα νέα παιδιά μας. Να είστε όλοι καλά”, ανέφερε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων