12/06/2021 12/06/2021 Ένατη μέρα διασωλήνωσης για τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ και η κατάστασή του συνεχίζει να είναι σταθερή, χωρίς επιδείνωση. Ο Γέροντας Εφραίμ βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό δίνοντας την μάχη του όπως και τόσοι άλλοι ασθενείς που νόσησαν από κορονοϊό. Οι θεράποντες ιατροί του με επικεφαλής την Αναστασία Κοτανίδου πνευμονολόγο-...
12 Ιουνίου, 2021 - 15:48

Σταθερή η κατάσταση του Γέροντα Εφραίμ – 9η μέρα διασωλήνωσης

Διαδώστε:
Σταθερή η κατάσταση του Γέροντα Εφραίμ – 9η μέρα διασωλήνωσης

Ένατη μέρα διασωλήνωσης για τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ και η κατάστασή του συνεχίζει να είναι σταθερή, χωρίς επιδείνωση.

Ο Γέροντας Εφραίμ βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό δίνοντας την μάχη του όπως και τόσοι άλλοι ασθενείς που νόσησαν από κορονοϊό.
Οι θεράποντες ιατροί του με επικεφαλής την Αναστασία Κοτανίδου πνευμονολόγο- λοιμωξιολόγο, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουν τα βέλτιστα στον Γέροντα όπως άλλωστε κάνουν για όλα τα περιστατικά που λαμβάνουν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η πανδημία πασχίζοντας να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Θυμίζουμε ότι ο Γέροντας Εφραίμ εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 28 Μαϊου σε πτέρυγα covid για προληπτικούς λόγους αφού είχε συμπτώματα κορονοϊού προκειμένου να μην έχει επιπλοκές λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του.
Δύο μέρες μετά, στις 30 Μαίου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Στις 4 Ιουνίου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε ο οργανισμός του.
Σήμερα ένατη μέρα διασωλήνωσης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του Γέροντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων