13/01/2020 13/01/2020 Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ, μετά τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός στη Βοστώνη. Σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται στα πόδια του! Την ώρα που γίνεται στη χώρα μας η συζήτηση...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 21:57

Στέκεται στα πόδια του ο Παναγιώτης – Ραφαήλ! Δίνει το δικό του μήνυμα για ζωή!

Διαδώστε:
Στέκεται στα πόδια του ο Παναγιώτης – Ραφαήλ! Δίνει το δικό του μήνυμα για ζωή!

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ, μετά τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός στη Βοστώνη. Σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται στα πόδια του!

Την ώρα που γίνεται στη χώρα μας η συζήτηση για την αφίσα της καμπάνιας που αντιτίθεται στις αμβλώσεις που με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή “αποκαθηλώθηκε” από τους Σταθμούς του Μετρό, ο μικρός ήρωας μαζί με τους μαχητές γονείς του δίνουν το δικό τους αγώνα για να βγουν νικητές δείχνοντας με τις αποφάσεις τους την αξία της ανθρώπινης ζωής.

“Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του. Είναι απίστευτο. Πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλον τον κόσμο που έκανε αυτό το θαύμα, τον Παναγιωτάκη να σταθεί στα πόδια του. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ”, αναφέρει με έκδηλη συγκίνηση η μητέρα του Ρία Μπακάλη στο βίντεο.

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεμάτη απο εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα γράφουν με συγκίνηση αλλά και αιδιοδοξία για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν μαζί με τον μικρό ήρωα οι γονείς του σε ανάρτηση τους στο facebook.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων