12/06/2020 12/06/2020 Στο Άγιον Όρος μεταβαίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης προκειμένου να παραστεί στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου. Σήμερα ο κ. Βλάσης, συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο με...
12 Ιουνίου, 2020 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 11:09

Στη Μητρόπολη Ιερισσού ο υφυπουργός Εξωτερικών

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Ιερισσού ο υφυπουργός Εξωτερικών

Στο Άγιον Όρος μεταβαίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης προκειμένου να παραστεί στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Σήμερα ο κ. Βλάσης, συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο με τον οποίο είχε ολιγόωρη επικοινωνία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των Ιερών Μονών που θα επισκεφθεί ο κ. Βλάσης κατά την παραμονή του στο Άγιον Όρος θα είναι και η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας  και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός μετέβη χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων