30/10/2020 30/10/2020 Στη Σάμο μεταβαίνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με ειδική ομάδα της ΕΚΑΜ με ελικόπτερο και ειδικό συνεργείο διασωστών του ΕΚΑΒ. «Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ σε Σαμό και Ικαρία βρίσκονται σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας. Μεταβαίνουν άμεσα στη Σάμο διασώστες του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 15:38

Στη Σάμο ο Χαρδαλιάς – Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία

Διαδώστε:
Στη Σάμο ο Χαρδαλιάς – Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία

Στη Σάμο μεταβαίνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με ειδική ομάδα της ΕΚΑΜ με ελικόπτερο και ειδικό συνεργείο διασωστών του ΕΚΑΒ.

«Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ σε Σαμό και Ικαρία βρίσκονται σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας. Μεταβαίνουν άμεσα στη Σάμο διασώστες του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστος Ροιλός» γράφει σε μήνυμά του στο twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων