28/11/2020 28/11/2020 Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα είναι δωρεάν από την Πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας, κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω απ’ όλα οι γιατροί, οι ειδικοί για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό από τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 10:54

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα είναι δωρεάν από την Πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας, κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω απ’ όλα οι γιατροί, οι ειδικοί για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό από τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα”, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Γιατροί και νοσηλευτές υποδέχθηκαν με θέρμη τον πρωθυπουργό και του πρόσφεραν ένα χειροτέχνημα που ετοίμασαν τα παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής.

Ο κ. Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε για το δώρο και για τη δουλειά που προσφέρουν, λέγοντας: “Κάνετε όλοι και όλες σπουδαία δουλειά, είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι, η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, το Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων